2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın gibi evgin durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini deruneriye hapseder.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün alım satımi bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda konstrüksiyondan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve isim hayatını başlıca yer, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları intizamlı olarak binalmalıdır. Bapnın far çallıkışmasını sağlamak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse hizmet gestaltlmalıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kaçış ciğerin kullanılmasına cevaz maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mikro basamak yaygınliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki konstrüksiyonlarda 125 mm’ den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra duvar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı özellikle yürütmek üzere kullanım amacına ve kullanan şahsiyet skorsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu hileışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Bu bakım barkodlu vesika sahibi kurumların ortaklaşa iş ile e-Büyüklük Bapsı enfrastrüktürsı üzerinden sunulmaktadır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince muayyen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) makul durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Ayrıca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım mesleklemleri esnasında kullanıcılara sağlam suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Sosyete ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kavramak derunin tıklayın.

Çerezlerin topladığı bilgelik anonim hale getirilmiş olur ve özge internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha bütün internet siteleri kabilinden, tığ bile sitelerimizde mesleklevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do Yangın Çıkış Kapısı derece want that we track your visist to our kent you hayat disable tracking in your browser here:

Report this wiki page